Startsida > Nyheter > Ingen vanlig reparatör!

Vi söker personal! - Ingen vanlig reparatör!

2022-09-19

Utan utöver att ansvara för planerat underhåll och löpande reparationer, kommer du under sommarsäsongen även ingå i teamet som ansvarar för klippning och skötsel av golfbanan. Under denna tid blir det också aktuellt med en del arbete på helger.

Värnamo Golfklubb har 1300 medlemmar och banan ligger naturskönt utmed sjön Hindsen. Vår vision är att vara ”En snabbt växande golfklubb i en snabbt växande kommun”.  Vi söker

Ingen vanlig reparatör!

Vår maskinpark består av större traktorer till mindre klippare. Det är givetvis en merit om du har erfarenhet av denna typ av maskiner, men det är inget krav.

Vi tror att du är nyfiken, tekniskt intresserad och duktig på att meka. Men du tycker också om att jobba under frihet med eget ansvar, tar egna initiativ och vill ha ett varierande och fritt jobb.

Låter det lockande?

Skicka en enkel ansökan med en kort beskrivning av dig själv till jonas.haglund@varnamogk.se

Vill du veta mer om tjänsten kan du också ringa till Jonas på 070-826 01 49.